První Pivní Tramway

Píše nám Zsolti ze slovensko-maďarské hranice :
ZSOLTI VÁNOCE 2023

Přátelé a kamarádi,

už určitě očekáváte náš tradiční předvánoční večírek v Tramwayi, spojený s nákupem pořádnejch šmakulád z venkovských dílen tady na slovenko-maďarský čáře, že jo?

Abych řekl pravdu, já už se taky těším. Máme toho letos už taky dost a večírek v Tramu je pro mě už takový předfinále před posledním vánočním trhem, kdy zakončujem sezonu. Teď jsem právě tady na jihu u babičky, kde to všechno onehdá začalo a musím Vám prozradit, že už se tu pro vás houpou v učitelový stodole, čerstvě nakouřený vyuzený domácí čabajky. Než se dostanou do Téčka čeká je ještě 2 týdny …. No, pro jednu sem si teď skočil ven a žeru ji tady jen tak s tím výborným maďarským chlebem, co je jak vata… A můžu Vám všem říct, že za tu dobu, co se v týhle branži pohybuju, tenhle náš recept ještě nikdo netrumfnul !!!

K nadílce, od nás ze vsi, nebudou chybět ani báječný domácí špeky. Od rodiny z Egeru výborný masa a hlavně a opět SVÁTEČNÍ ŠUNKY A KRKOVICE NA NOVEJ ROK !!! JDE O POŘÁDNEJ KUS MASA UZENÝHO POMALU NA BUKU bez chemickejch srágor…. Taky bude úžasný paté strejdy Horáce, což je také v týhle paštikový branži TOP !!!… Jeho nazaměnitelná chuť a poctivá nálož, nejen jater na tokajským furmintu s tymiánem, ale i pečenýho masa a všeho možnýho, dostává tuto lahůdku na vánoční bestseller !!!

K tomu všemu si můžete doplnit zásoby perfektního kysanýho zelí, nebo domácí čalamády… Zase bude i pálenka od dědy tady z jedný lety ověřený palírny !!!

Dále pro Vás budu mít jednu specialitu a bude to domácí uzená tlačenka, tady od jednoho borce, kterej to dělá jako tenkrát u nás doma. Je to něco co jste asi ještě nikdy nejedli a je moc zajímavý…
Pak samo škvarky, co když do nich kousnete, tak to slyšet až zpátky v Budapešti…
Je toho už hodně a těžko se všemu odolává, ještě jsem si vzpomněl na supr divočácký uheráky a jejich vítěznej salám Jelení parikáš. Taky budou domácí pradědovy paprikáše od Atilly z Egeru, novinkou budou domácí nitě ze salaše z několika malých dílen od našeho kámoše Simona což je taky dost dobrej chlapík. Propojil nás samotný velký šéf Tramwaye a fungujeme už pár let a sýry od jeho kámošů nemaj konkurenci !!!

A teď už teda k večírku:

Start dáme tradičně od 17:00 ve čtvrtek 21. prosince před Štedrým dnem !!!

Kdo dřív přijde ten dřív nakupuje, systém pořadových čísel je jasný, vlezeš do hospody dostaneš číslo, který určuje tvý pořadí v dostavníku, vemte si, prosím, s sebou dost peněz karty neberu ani já, ale ani v Tramwayi !!!
No a než se na vás dostane řada, můžete se zatím napít dobrýho pití a zatím ochutnat ňáký ty šmakočiny .

Kdo se nechce zdržovat a pochlastávat s kamarády a vloží do mě důvěru, může si objednat přímo u mne na tel. čísle:
776 282 707
1. Vánoční tašku z dědinky pálivé a nepálivé klobásy od učitele a mladýho Zsoltiho, domácí špek, uzená tláča kousek a škvarky, kousek šunky nebo uzenýho krku za cca 1500,- Kč.

2. Vánoční tašku z Egeru 6 druhů domácích klobás, šunka, špek, kus císařskýho špeku, egerská tláča, mangalica klobásy, pradědův paprikáš za cca 1500 – 1700,- Kč.

3. Vánoční dvojitá kombinace první a druhé tašky za 2500,- Kč. Možno i na přání přidat i nitě ze salaše nebo extra kysané zelí po domluvě…

4. Vánoční překvapení mix všeho za 2000,- Kč.

5. Vánoční na přání vše dohodneme po telefonu.

6. Lovecká speciál 3 druhy loveckých uheráků kančí, jelení a salám roku jelení paprikáš cos nežrals a neviděls…. bomba salám ze šedého skotu a kulen z mangalice 1700,- Kč cca podle váhy.

Zsolt Katona
GSM: +420 776 282 707