64,- UTONULÝ PENEC
(utopenec + chleba)
Jsme příjemná hospoda, která se zaměřuje na zajímavou nabídku piv. Máme 7 píp a na nich raduny, jen je ochutnat! Nabízíme také něco k jídlu, ale to až od 17.00 hodin. A máte-li zálibu v rumech, tak na ty je náš Bejček fakt vysazenej! díky tomu máme nabídku opravdu širokou!
Těšíme se na Vaši návštěvu!
(utopenec + chleba)
(nakládaný hermelín + chleba)
(jednohubky 10x)
(topinky s česnekem)
(klobása – dle váhy, křen, hořčice + chleba)
(zapečený hermelín s pastou Pesto, angl. slaninou, česnekem + chleba)
(bramborové placky zapečené nivou)
(bramborové placky se špenátem a zapečené sýrem)
(bramborové placky se zelím či špenátem, to si řekněte které)
(hlívový či žampiónový guláš-co zrovna vyrostlo + rýže)
(6ks nugety pikantní černé čedarové, VÝBORNÉ)
(200g guláš + chleba též)
(10jednohubek-tvarůžky s klobáskou a okurkou)
(120g Zsoltyho “čabajka” – lehce pálivá+rajčina+chleba)
(200g vykoštěného kolena-uzené, či obyč-pečené +křeník, hořčice a beraní roh)
(300g KUŘECÍ KŘIDÉLKA-cca 8kusů+chleba)
a máčky tři: pikant jogurt; česneková ;majonézová
(150g-směs řízečků-krůtí,vepřové,kuřecí-či jak chcete)
(70g škvarků, buď teplé či studené – s chlebem 55,-)
(150g výpečky námi dělané, kle+rohy+cibule+chléb)
(tvarůžky v bramboráku)
(hermelín v bramboráku)
(smažený hermelín)
(smažený sýr eidam 45%)
(uzený smažený sýr)
(krůtí prsa se švestkočervenovínovou omáčkou)
(krůtí kapsa plněná lučinočesnekovou plní)
(kuřecí nudličky flambované – žampióny, kapie, smetana)
(kuřecí prsa plněná nivou a vlašskými ořechy)
(řízek v bramboráku)
(katův šleh – vepřové, rajské, cibule, chilli papričky)
Poznámka pro plechové huby:
Přejete-li si skutečně pořádně nabrousit, dejte včas vědět…
(přírodní biftek na zeleném pepři)
(biftek dle JBS, kořeněno BESTEKEM + volské oko)
(mexické fazole – 50g moravy, chillies, česnek, kečup + chleba)
(pikantní směs – 100g vepřová, 100g svíčková – vše v bramboráku)
(100g moravského uzeného se zelím, to vše v bramboráku)
(hranolky 6×6 mm)
(krokety)
(vařený brambor maštěný máslem)
(bramboráčky)
(restované brambory s anglickou slaninou a cibulí)
(dušená rýže)
(přírodní biftek na kouřové soli)
(tatarský biftek – udělej si sám)
TO, ŽE VÁM U NÁS CHUTNÁ TATARÁK, JE VAŠE VINA
Vy jste si ho uplácali, my jen dodali suroviny…
A VŠECHNY BIFŤOUŘI VÁM TO JAK CHCETE VNITŘNĚ UDĚLÁME:
RAW – uvnitř syrový
RARE – uvnitř krvavý
MEDIUM – uvnitř růžový
WELL DONE – uvnitř zcela propečený
Na Chodovci 1a, Praha 4, 140 00
Konečná tramvaje č. 11 Spořilov
Taxikáři už znají:
Bejčkovo náměstí
Telefon: +420 27 27 65 68 3
Email: PrvniPivniTramway@seznam.cz
Otevírací doba:
Všední den od 14:00 do 00:00?? hodin.
Sobota, neděle a svátky od 17:00 do 00:00?? hodin.